Vragen? Bel 030-6705602

Projectmanagement

Eurostep Holland BV is uw vaste aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor vragen over inspectie, planning en onderhoud van industrievloeren. Wij kunnen uw project van a tot z begeleiden. Dit geeft u de zekerheid dat de ontwikkelaar van het product toeziet op een correcte toepassing hiervan. De applicateurs worden regelmatig getraind en voldoen aan strenge criteria op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

Specialistisch en Veelzijdig

Eurostep Holland BV heeft indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Als het gaat om nieuwe kunststofvloeren voor diverse toepassingen of plaatselijke reparaties hebben wij diverse systemen in huis om zeer snel en doeltreffend de problemen op te lossen. Snel uithardende, zeer duurzame systemen zorgen voor minimale overlast voor de klant. Waar andere bedrijven afhaken komen wij in ons element door onze grote probleemoplossende vermogen.

Op het gebied van vloeistofdichte vloeren behoort Eurostep Holland BV tot de meest ervaren bedrijven. Wij hebben al duizenden vloeren aangelegd Kiwa gecertificeerd of met een verklaring vloeistofdichte voorziening. Tegenwoordig ligt de focus vooral op het herstellen en aanpassen van bestaande vloeren in wasstraten, tankstations, calamiteitenbakken en de petrochemische industrie.

 

Ontwikkeling en Innovatie

Eurostep Holland BV loopt permanent voorop met innovatieve productontwikkeling. Onze producten zijn uitstekend verwerkbaar. Ze voldoen aan normen, regel- en wetgevingen, bezitten productgarantie en zijn gecertificeerd.

 

Besparend en Veilig

Door slimme innovaties van onze producten besparen kostbare tijd en geld, welke van essentieel belang zijn voor een méér winstgevende, veilige en duurzame afronding van uw projecten. Goed materiaal is het halve werk!

 

Kwaliteit en Kennis

Eurostep Holland BV stelt niet alleen de hoogste eisen aan de kwaliteit van haar producten maar ook aan de kwaliteit van haar klanten, die u graag van dienst zijn met onze demonstraties, advies, documentatie, monsters en condities.

 

Service- en Klantgericht

Eurostep Holland BV is een organisatie die nauw samenwerkt met ISO/VCA gecertificeerde vloerenbedrijven door heel Nederland. Onze kracht is dat wij snel en servicegericht kunnen werken waardoor er minder stagnatie in de bouw optreed. wij leveren snel, reageren direct, maken advies, geven garantie, begeleiden en ondersteunen. Klanttevredenheid is onze doelstelling!

 

Advies

Wij verzorgen voor u een optimaal advies op het gebied van diverse vloeren. U krijgt vooraf een overzicht van de applicatiekosten en welke materialen er worden toegepast.